Veel gestelde vragen

Hoe kunnen we u helpen?
Inhoudsopgave
Registreer een betaald Tuta-account met je eigen domein• Een algemeen e-mailadres instellen• Wat is een catch-all e-mailadres?

Registreer een betaald Tuta-account met je eigen domein

Een algemeen e-mailadres instellen
  1. Eerst moet u het installatieproces van uw aangepaste domein voltooien.

2. Ga naar Instellingen -> Globale instellingen -> Aangepaste e-maildomeinen.

3. Naast elk aangepast e-maildomein staat een symbool met drie punten. Als u hierop klikt, kunt u 'Een catch all mailbox instellen' selecteren. Vervolgens moet je kiezen naar welk e-mailadres en dus naar welke van je inboxen catch-all mails moeten gaan. Dit is meestal je hoofdadministrator, maar het kan ook elke gebruiker zijn die je aan je account hebt toegevoegd.

Zodra je je catch-all e-mailadres hebt ingesteld, worden alle e-mails die naar je eigen domein worden verzonden en die niet overeenkomen met een bestaand e-mailadres, afgeleverd bij deze catch-all inbox.

Tip: Als je domein is gelekt naar spamlijsten, raden we je aan een speciale gebruiker binnen je Tuta-account in te stellen voor het ontvangen van catch-all e-mails, bijvoorbeeld catchall@yourdomain.com.

Wat is een catch-all e-mailadres?

Met een catch-all e-mailadres kunt u alle e-mails ontvangen die naar uw aangepaste domein worden verzonden, zelfs als de afzender uw e-mailadres verkeerd heeft getypt.

In Tuta kunt u een catch-all e-mailadres instellen met elk betaald abonnement.