UKK

Kuinka voimme auttaa?
Sisällysluettelo
Luo Tuta-yritystili• Kuinka tuoda käyttäjiä CSV-tiedostosta

Luo Tuta-yritystili

Kuinka tuoda käyttäjiä CSV-tiedostosta

Jos sinulla on monta käyttäjää, voit tuoda CSV-tiedoston, jossa on käyttäjänimet, sähköpostiosoitteet ja salasanat. Näin voit luoda monta käyttäjää kerralla.

Tuodaksesi käyttäjiä luo CSV-tiedosto, jossa on kohdat 'name' (nimi), 'email address' (sähköpostiosoite) ja 'password' (salasana) kaikille yrityksesi käyttäjistä. Kirjaudu Tutaan valvojana ja siirry asetuksiin -> 'Käyttäjähallinta' -> '...' -> 'Käyttäjien tuonti'.

Voit myös määritellä käyttäjille salasanat, jotta he voivat kirjautua omiin postilaatikkoihinsa.