FAQ

Hur kan vi hjälpa dig?
Innehållsförteckning
Registrera ett betalt Tuta konto med din egen domän• Hur man ställer in en catch-all e-postadress• Vad är en catch-all e-postadress?

Registrera ett betalt Tuta konto med din egen domän

Hur man ställer in en catch-all e-postadress
  1. Först måste du slutföra installationen av din anpassade domän.

2. Gå till Inställningar -> Globala inställningar -> Anpassade e-postdomäner.

3. Bredvid varje anpassad e-postdomän finns en symbol med tre punkter. När du klickar på den kan du välja 'Ange en catch all mailbox'. Därefter måste du välja till vilken e-postadress och följaktligen till vilken av dina inkorgar catch-all mejl ska gå till. Detta är vanligtvis din huvudadministratör men kan vara vilken användare som helst som du har lagt till på ditt konto.

När du har ställt in din catch-all e-postadress kommer alla mejl som skickas till din egen domän och som inte matchar någon befintlig e-postadress att levereras till denna catch-all inkorg.

Tips: Om din domän har läckt ut till skräppostlistor rekommenderar vi att du skapar en särskild användare på ditt Tuta konto för att ta emot e-post från alla, t.ex. catchall@yourdomain.com.

Vad är en catch-all e-postadress?

Med en catch-all e-postadress kan du ta emot alla mejl som skickas till din anpassade domän - även om avsändaren har skrivit fel i din adress.

I Tuta kan du ställa in en catch-all adresser med alla betalda abonnemang.