FAQ

Hur kan vi hjälpa dig?
Innehållsförteckning
Registrera ett Tuta företagskonto• Hur man importerar en användarlista via CSV

Registrera ett Tuta företagskonto

Hur man importerar en användarlista via CSV

Om du har ett stort antal användare kan du importera en CSV fil med användarnamn, e-postadress och lösenord. Detta är användbart för att automatiskt skapa alla användare i ett enda steg.

För att importera alla användare via CSV måste du skapa en CSV fil med posterna 'namn', 'e-postadress' och 'lösenord' som innehåller alla användare för ditt företag. Sedan loggar du in som administratör på Tuta och går till 'Inställningar' → 'Användarhantering' → '...' → 'Lägg till användare'.

Du kan sedan ge lösenorden till användarna så att de kan logga in på sina individuella konton.